Dé spareribs leverancier: Gegaard en gemarineerd voor groothandel en horeca

Intermezzo Meat is een vleesbedrijf gespecialiseerd in diverse soorten gegaarde, gemarineerde spareribs. Wij leveren aan de groothandel, horeca, retail en foodservices door heel Europa.

In 2009 is Peter Kleinhout dit bedrijf begonnen uit passie en enthousiasme voor het product. Na het hebben van verschillende steakhouses wilde hij laten zien wat nog meer mogelijk is met varkensribben.

Ondertussen, bijna tien jaar later, zijn wij overtuigd dat onze spareribs de lekkerste van Nederland zijn. Elke dag werken wij er hard aan om al onze producten nóg beter te maken. Wij beloven al onze klanten constante kwaliteit.

De spareribs van Intermezzo Meat zijn zeer toegankelijk en een geweldige basis voor iedere keuken.

Één ding weten we zeker: iedereen die onze spareribs een keer geprobeerd heeft wil niets anders meer.

Onze diverse soorten spareribs

Intermezzo Meat Gebraden Spareribs

Sous vide spareribs

Uitstekend geschikt voor: Groothandel, horeca en retail

Dit zijn onze meest malse ribben. Doordat het vlees in een folie gegaard wordt kan het vocht niet ontsnappen. Door deze techniek kunnen wij een nog smaakvollere rib garanderen. En doordat de spareribs in de folie gegaard zijn hoeven ze nog maar kort in de oven. Daarna kan het direct geserveerd worden.

Meer over dit product

Gebraden spareribs

Uitstekend geschikt voor: Groothandel, horeca en retail

Dit product kenmerkt zich door de krokante buitenlaag. Een heerlijke grill of barbecue korst. Tijdens het proces worden de ribben in een eigen ontwikkelde marinade getumbeld. Daarom zijn ze zo heerlijk van smaak. Nadat de ribs uit de oven komen raden wij aan om ze nog even na te strijken met een van onze marinades.

Meer over dit product

Magnetron Spareribs Intermezzo Meat

Magnetron spareribs

Uitstekend geschikt voor: Horeca, retail en foodservices

Ons meest innovatieve product! In een unieke consumentenverpakking, door ons ontwikkeld. Hij opent uit zichzelf wanneer het vlees klaar is, ongeveer drie minuten. Deze ribs worden geleverd met een BBQ-Roast of Ketjap/Pikant marinade. Consumenten kunnen ook een QR code scannen waarna ze een instructievideo te zien krijgen.

Meer over dit product

Sous Vide Buikspareribs

Ook zijn wij leverancier van sous vide buikspareribs (belly ribs). Dit soort sparerib is iets vettiger en wordt net als onze gewone sous vide spareribs langzaam in een folie gegaard zodat het product extra mals wordt.

Sous Vide Kalfsspareribs

Naast varkensribben leveren wij ook kalfsspareribs. Een geweldig alternatief voor onder andere de Islamitische markt aangezien deze 100% Halal zijn.

Fingerribs

Ook kunnen wij fingerribs leveren. Handig voorgesneden. Lekker als tapas en makkelijk te serveren.

Goed om te weten: Al onze sous vide producten zijn glutenvrij.

Wij werken klant specifiek

Ook is het mogelijk om bepaalde wensen door te geven. Heb je bijvoorbeeld een eigengemaakte marinade die je wilt gebruiken? Dan kan in overleg deze gebruikt worden tijdens ons tumbelproces. Deze moet wel voorzien zijn van de juiste productspecificaties, dit in verband met onze certificering. Wij produceren klant specifiek vanaf 1000 kg.

Sous vide garen zonder E-nummers, alleen met zout en peper, behoort ook tot de mogelijkheden.

De bereiding tot de beste ribs

 1. Verwarm de heteluchtoven voor op 160/200 graden Celsius.
 2. Leg de spareribs op een rooster en doe deze tien (200 graden) of vijftien (160 graden) minuten in de oven.
 3. Hierna kun je de ribben afstrijken met één van onze marinades
 4. Eet smakelijk!

Onze magnetron spareribs hoeven alleen maar even 3 minuten in de magnetron, totdat de verpakking uit zichzelf is geopend.

Tip: In plaats van een heteluchtoven kun je ze natuurlijk ook op een barbecue of grill leggen.

De marinade is ons grote geheim

Wat onze spareribs nou écht zo lekker maakt? onze marinade.

Wanneer de ribben getumbeld worden, worden ze ook gemarineerd. Maar Intermezzo Meat heeft ook nog eigen marinades, voor na het afbakken. Hierin zitten meer dan veertien verschillende kruiden en specerijen voor een heerlijke smaak. Nadat het vlees uit de oven of van de barbecue of grill komt kun je deze nog even afstrijken. Hiermee geef je een nog vollere smaak aan de ribben.

De marinades zijn te verkrijgen in de smaken: BBQ Roast, Ketjap/Pikant en Ketjap/Honing.

De levering van onze producten

Wij zijn zeer flexibel wat betreft de levering van onze producten. Binnen Nederland kunnen wij binnen 24 uur leveren, binnen Europa is dit 48 uur. Neem contact met ons op voor de huidige levertijden buiten Europa.

Verpakking

De spareribs van Intermezzo Meat worden in full-color dozen per 10 kg verpakt. Sous vide producten zitten in een folie en kunnen makkelijk per één uit de doos gepakt worden. Al onze verpakkingen hebben een QR code die te scannen is voor meer informatie over het product.

Houdbaarheid

De sous vide spareribs worden standaard vers aangeleverd en zijn door deze speciale techniek drie maanden houdbaar. De gebraden variant wordt bevroren geleverd en is twee jaar houdbaar.

Beter Leven spareribs

In overleg is het ook mogelijk om Beter Leven spareribs te leveren. Dit is een keurmerk van de Dierenbescherming. Neem contact op voor huidige prijzen en meer informatie over dit product.

Certificaten

Natuurlijk is Intermezzo Meat en al haar partners in het bezit van alle benodigde certificaten en leven wij alles streng na.

Voordelen van de producten van Intermezzo Meat

 • Dagelijks verse ingrediënten
 • Halffabrikaat, werkt voor iedere keuken
 • Extra mals, de spareribs vallen van het bot af
 • Heerlijke marinades
 • Flexibel, in overleg is er heel veel mogelijk
 • Snelle levering
 • Goede prijzen, het hele jaar door

Mogelijkheden bespreken

Vragen over de mogelijkheden om een van onze producten ook te kunnen aanbieden aan klanten? neem contact op met onze sales afdeling. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Sparerib