Levering, verpakking, smaken & prijzen

Bezorging

Wij kunnen snel leveren, dankzij ons moderne productiebedrijf. Wij bezorgen in heel Nederland vanaf 700 kg. binnen 24-48 uur. In overleg kunnen wij ook kleinere hoeveelheden leveren. In Europa leveren wij binnen 72 uur.

Verpakking

De spareribs zijn verpakt per 10 kg. Standaard worden de diepgevroren spareribs in dozen verpakt, Sous vide gegaarde spareribs gemiddeld 8 á 9 kg in een doos. Indien gewenst, kunnen ze ook in E2 eurokratten worden geleverd. We leveren ook wekelijks verse gegaarde (niet-bevroren) spareribs in E2 eurokratten.

De magnetron spareribs zijn per ± 500 of 700 gram verpakt.

Smaken

Alle spareribs zijn te leveren in de volgende smaken:

Naturel
Ketjap/Honing
BBQ-Roast
Ketjap/Pikant

Specificaties en houdbaarheid

Wij werken uitsluitend met Duitse en Franse EEG-gecertificeerde spareribs (varken, zonder ketting). De lengte van de spareribs is 26 tot 32 cm, de breedte is 8 tot 10 cm.

De diepgevroren spareribs zijn 1 jaar houdbaar. De magnetron spareribs zijn 4 weken houdbaar, afhankelijk van uw wensen. De verse gegaarde (niet-bevroren) spareribs zijn 7 tot 8 dagen houdbaar, indien gekoeld op 4 °C.

Onze verse sous vide spareribs hebben een houdbaarheidsdatum van vijf maanden.

Prijzen

Wij bieden een goede kwaliteit, service en prijs. De prijzen van spareribs zijn aan fluctuatie onderhevig. U kunt de prijzen bij ons opvragen. Neem contact op voor een passende offerte.

Om een stabiele prijs voor spareribs in de toekomst te garanderen, bestaat de mogelijkheid om de komende maanden spareribs te reserveren. We kunnen dan eventueel een vaste prijs met u afspreken.

Vragen of geïnteresseerd?

Indien je vragen hebt over onze producten of meer informatie wenst over Intermezzo Meat en de mogelijkheden, vult u dan onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

Sparerib