Levering, verpakking, smaken & prijzen

Bezorging

Wij kunnen snel leveren, dankzij ons moderne productiebedrijf. Wij bezorgen in heel Nederland vanaf 700 kg. binnen 24-48 uur. In overleg kunnen wij ook kleinere hoeveelheden leveren. In Europa leveren wij binnen 72 uur.

Verpakking

De spareribs zijn verpakt per 10 kg. Standaard worden de diepgevroren spareribs in dozen verpakt. Alle Sous vide gegaarde producten gemiddeld 8 á 9 kg in een doos. Indien gewenst, kunnen ze ook in E2 eurokratten worden geleverd.

Smaken

Alle spareribs zijn te leveren in de volgende smaken:

Naturel
Ketjap/Honing
BBQ-Roast
Ketjap/Pikant

Specificaties en houdbaarheid

Wij werken uitsluitend met Hollandse en Duitse EG-gecertificeerde slachthuizen. De lengte van de spareribs is 26 tot 32 cm, de breedte is 8 tot 10 cm, zowel kalfs- als varkensspareribs. De beef short ribs zijn gemiddeld 900 gram.

De diepgevroren spareribs zijn 1 jaar houdbaar na productie bij minimaal -18°C bewaren. De gegrilde spareribs zijn na ontdooien nog maximaal 2 dagen houdbaar bij 4 °C bewaren. De gekoelde sous vide gegaarde producten zijn minimaal 4 maanden houdbaar na productie bij maximaal    4 °C bewaren. Na opening zijn de spareribs nog maximaal 2 dagen houdbaar indien bij 4 °C bewaren.

Prijzen

Wij bieden een goede kwaliteit, service en prijs. De prijzen van onze producten zijn aan fluctuatie onderhevig. U kunt de prijzen bij ons opvragen. Neem contact op voor een passende offerte.

Om een stabiele prijs voor onze producten in de toekomst te garanderen, bestaat de mogelijkheid om de komende maanden producten te reserveren. We kunnen dan eventueel een vaste prijs met u afspreken.

Vragen of geïnteresseerd?

Indien je vragen hebt over onze producten of meer informatie wenst over Intermezzo Meat en de mogelijkheden, vult u dan onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

Sparerib